Сокальська гімназія

:: 17.01.2023

  

МЕТОДИЧНА РОБОТА :: Методичні об’єднання


17.01.2023

17 січня 2023р. відбулось чергове засідання методоб`єднання вчителів природничих дисциплін Сокальського ліцею №1, на якому ми зробили підсумки роботи у І-му семестрі 2022-23 н.р.

Вчителі біології ( Мроць О.), географії( Виглінська О.), хімії ( Дейнека Д.) та фізики ( Гаврилюк Н., Смаль М.) та завуч ліцею Ожга Ю.І. поділились думками і незвичним досвідом роботи в умовах воєнного стану. Даниїла Дейнека презентувала цікавий матеріал про педагогічно-менеджерські навички сучасного вчителя, поради психологів як розв`язати конфліктні ситуації в непростих умовах повітряних тривог і знаходження в укритті, як розпізнавати різні види мін і розповідати про це учням.

Вчителі природничих дисциплін вдосконалюють навички медіаграмотності і мали змогу спробувати свої сили у нових застосунках:

це інтерактивний симулятор PHET(https://phet.colorado.edu/uk), інтерактивний конструктор карт Felt(felt.com) і платформа

Mozaweb(https://ua.mozaweb.com/).Також вчителі обмінялись досвідом у створенні тренувальних завдань з біології, хімії та географії для учнів 8-х та 10-х класів які беруть участь у проєкті-експерименті " Добровільне незалежне оцінювання й упровадження моделі ЗНО в рамках ліцею".

Додатково: Більше